Merhaba Arkadaslar,
Öcelikle herkese selam etmek isterim. araniza yeni katildim. Forumlarda dolasirken gördüm ve bi kac yere göy attim cok hosuma gitti uye oldum. umarim saglikli dogru ve faydali bilgiler paylasmak ümidiyle.
Kredi karti ile ilgili soylemek istedigim. Bence kredi karti olmadan olmaz. en ufak seylerde bile cogu zaman hayat kurtarir. Özelliklede ucak biletleri, online alisverisler, tatiler, diger dunya ulkelerinde geziler vs. bircok faydasi var. Lakin bu konudaki tek tavsiyem limitinin cok fazla olmamasidir. Normal standart bi isi olan kisi icin 1.000 euro böyle ufak tefek isleri sorunsuzca yapabilmek icin yeterde artar bile.
cinsine ve cesitine gelincede; massinizn yattigi banka ile gorusun size en iyi teklifi onlar yapacaktir ve isinizi problemsiz cozecektir. her bankaya gore degisen cesitli promosyolar olabilir. Kimisi aidat ucretini azaltir kimisi faizini azaltir vs. ama mutlaka sizden ekstra bi para cikacaktir yillik kullam olarak.
Ayrica bu konuda soylemek istedigim diger onemli bilgi ise. Internet uzeinden kart dagitan ve yolla bircok insani magdur eden sanal banka ve kredi kartlarindan uzak durun. Saygilar iyi calismalar.