Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

vavoo


NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 2231 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Festi Ramazan iptal edildi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Moderator mxm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28 Mayıs 2015
    Mesajlar
    3,359
    Ettiği Teşekkür
    1,740
    2,402 mesaja 6,444 teşekkür aldı
    hasan.e kendince hakli ama bir Alman kanalinda Camilerde siyasi propagandasi yapiliyor seklinde bir belgesele rastladim gecenlerde hem de onlarca video vardi. Ufacik cocuklarin eline oyuncak silah vermisler hesapta Canakkkale´yi oynuyorlar, ölenler, sehitler, siyasi mesajlar?

    Camiler inancin uygulandigi bir yerden baska hic bir sey icin kullanilmamalidir, adamlar müslümanlara degil (binlerce cami yapimina izin verildi) müslümanlik adina baska isler cevirenleri istemiyorlar. Kendi halinde inanan bir insana hic kimse tek laf etmez, bu kadar basit. Yahudiler neden sevilmiyorlar? Inanc adi altinda toplanmis ekonomik bir güc halinde hareket ettiklerinden sevilmiyorlar yoksa Almanya gibi bir ülkede inancin hic bir önemi yok. Fanatik hristiyan orani %25 i gecmez. Din üzerine tartisan Almanlarin yorumlarindan da bunu gayet acik anlayabilirsiniz ama okumazsiniz o ayri. Bu da demek oluyor ki, icinde yasadigimiz toplumu zerre kadar tanimiyoruz.

    Terör örgütü elemanlarinin burada barindigi ise dogru ama sadece PKK falan degil, her türlü terör örgütü mensubu Almanya´da, Avrupa´da elini kolunu sallayarak rahat hareket edebiliyor. Umarim siyasi sivrilesen herkesi sinirdisi etmeye baslarlar. Burada arada bir cok sucsuzun da yanacagi kesindir. Ayrica geri gönderilen ülkelerde genelde hukuk ayaklar altinda oldugundan bu da zor bir karar.

  2. mxm üyemize teşekkür edenler:

  3. Sponsor Reklam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukari Çik